Tatin de préssec

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Lluc Crusellas
  • Dificultat: Mitjana

INGREDIENTS

  • Préssecs 

    Sucre

    Mantega

     

    PER A LA PASTA BRISA

    200 g de mantega

    150 g de sucre llustre

    68 g de farina d'ametlla

    350 g de farina 

    2,5 g de sal

    74 ml d'un ou sencer 

     

PREPARACIÓ

  1. Preparem unes cassoletes amb pasta brisa plenes de frangipan (un massapà més flonjo fet amb ametlles, sucre i ous) i les enfornem fins que siguin cruixents.
  2. En una paella, a foc fort, posem el sucre a caramel·litzar i el remenem amb la llengua de cuina.
  3. Quan el sucre comenci a agafar color, ho treiem del foc i hi afegim la mantega i el préssec tallat a làmines fines perquè es caramel·litzi. L'hem de deixar un parell de minuts. El préssec no ha de ser gaire madur, perquè se'ns desfaria. 
  4. Triturem altres préssecs amb la batedora i els posem en un cassó al foc amb sucre i gelatina hidratada per fer una compota.
  5. Tallem a daus altres préssecs i els afegim a la compota.
  6. Omplim les cassoletes amb la compota i per sobre hi posem les làmines de préssec caramel·litzades.
  7. Ho servim amb nata o xantillí. 

 

Anar al contingut