Tatin de préssec
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Lluc Crusellas
- Dificultat: Mitjana
INGREDIENTS
Préssecs
Sucre
Mantega
PER A LA PASTA BRISA
200 g de mantega
150 g de sucre llustre
68 g de farina d'ametlla
350 g de farina
2,5 g de sal
74 ml d'un ou sencer
PREPARACIÓ
- Preparem unes cassoletes amb pasta brisa plenes de frangipan (un massapà més flonjo fet amb ametlles, sucre i ous) i les enfornem fins que siguin cruixents.
- En una paella, a foc fort, posem el sucre a caramel·litzar i el remenem amb la llengua de cuina.
- Quan el sucre comenci a agafar color, ho treiem del foc i hi afegim la mantega i el préssec tallat a làmines fines perquè es caramel·litzi. L'hem de deixar un parell de minuts. El préssec no ha de ser gaire madur, perquè se'ns desfaria.
- Triturem altres préssecs amb la batedora i els posem en un cassó al foc amb sucre i gelatina hidratada per fer una compota.
- Tallem a daus altres préssecs i els afegim a la compota.
- Omplim les cassoletes amb la compota i per sobre hi posem les làmines de préssec caramel·litzades.
- Ho servim amb nata o xantillí.