Timbal de bledes amb bacallà

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les bledes són pobres en nutrients energètics, però riques en nutrients reguladors, com vitamines, minerals i fibra, concentrats en les parts més fosques de la fulla.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 RACIÓ

    100 g bacallà esqueixat
  • 15 g panses
  • 10 g pinyons
  • 2 fulles de bleda
  • 1 llimona
  • Fumet
  • Farina
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

PREPARACIÓ

  1. Posem una paella al foc bastant ampla, que hi càpiga la fulla de bleda.
  2. Separem fulles i penques de 2 bledes netes.
  3. Afegim un raig d'oli a la paella calenta i saltem les dues fulles de bleda. 30 segons a cada costat.
  4. Passat aquest temps, reservem les fulles en un plat.
  5. Tallem les penques a juliana i les saltem a la mateixa paella. Si cal, hi afegim més oli.
  6. Les saltem 3 minuts.
  7. Mentrestant, posem en un bol 100?g bacallà esqueixat i dessalat, 15 g de panses, 10 g de pinyons, una mica de sal i una mica de pebre. Ho integrem tot.
  8. Si les penques ja estan fetes, les afegim al bol.
  9. Afegim una mica d'oli a la paella i una cullerada de farina. Torrem la farina un minut. Afegim un raig curt de fumet a la paella i ho integrem. Hi afegim sal i pebre i deixem que tot cogui un minut.
  10. Afegim part d'aquesta salsa al bol del bacallà, però ens en reservem una mica per a l'emplatat.
  11. Ho integrem tot.
  12. Preparem l'emplatat amb un cercle d'emplatar. Si no en tenim, farem farcellets sense el cercle.
  13. Posem una fulla a l'anella d'emplatar o al plat, i l'altra fulla la posem perpendicularment.
  14. Farcim la fulla amb el contingut del bol.
  15. Tanquem el farcell amb les fulles.
  16. Afegim suc de llimona a la salsa que ens ha quedat a la paella.
  17. Ho integrem.
  18. Enretirem el cèrcol d'emplatar i hi tirem les restes de salsa velouté.
Anar al contingut