Timbal de bledes amb bacallà
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
Les bledes són pobres en nutrients energètics, però riques en nutrients reguladors, com vitamines, minerals i fibra, concentrats en les parts més fosques de la fulla.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 RACIÓ
100 g bacallà esqueixat- 15 g panses
- 10 g pinyons
- 2 fulles de bleda
- 1 llimona
- Fumet
- Farina
- Oli
- Sal
- Pebre
PREPARACIÓ
- Posem una paella al foc bastant ampla, que hi càpiga la fulla de bleda.
- Separem fulles i penques de 2 bledes netes.
- Afegim un raig d'oli a la paella calenta i saltem les dues fulles de bleda. 30 segons a cada costat.
- Passat aquest temps, reservem les fulles en un plat.
- Tallem les penques a juliana i les saltem a la mateixa paella. Si cal, hi afegim més oli.
- Les saltem 3 minuts.
- Mentrestant, posem en un bol 100?g bacallà esqueixat i dessalat, 15 g de panses, 10 g de pinyons, una mica de sal i una mica de pebre. Ho integrem tot.
- Si les penques ja estan fetes, les afegim al bol.
- Afegim una mica d'oli a la paella i una cullerada de farina. Torrem la farina un minut. Afegim un raig curt de fumet a la paella i ho integrem. Hi afegim sal i pebre i deixem que tot cogui un minut.
- Afegim part d'aquesta salsa al bol del bacallà, però ens en reservem una mica per a l'emplatat.
- Ho integrem tot.
- Preparem l'emplatat amb un cercle d'emplatar. Si no en tenim, farem farcellets sense el cercle.
- Posem una fulla a l'anella d'emplatar o al plat, i l'altra fulla la posem perpendicularment.
- Farcim la fulla amb el contingut del bol.
- Tanquem el farcell amb les fulles.
- Afegim suc de llimona a la salsa que ens ha quedat a la paella.
- Ho integrem.
- Enretirem el cèrcol d'emplatar i hi tirem les restes de salsa velouté.