Tiramisú de carquinyolis

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El mascarpone es un formatge fresc cremós molt energètic i ric en greixos, ja que s'elabora a base de crema de llet i nata, per tant, el seu consum ha de ser moderat i ocasional.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració

    4 carquinyolis

  • 100 g mascarpone
  • 2 ous
  • 30 g sucre
  • Cafè molt
  • Amaretto
  • Cacau en pols

PREPARACIÓ

  1. Fem un cafè per a dues persones.
  2. Deixem que el cafè es refredi.
  3. Barregem un raig d'amaretto amb el cafè.
  4. Remullem 4 carquinyolis amb el cafè.
  5. Mentre es remullen, posem 2 rovells d'ou dins un bol. Guardem les clares per a una altra preparació.
  6. Afegim 100 g de mascarpone i 30 g de sucre. Ho muntem tot amb les varetes elèctriques.
  7. Emplatem en un pot de vidre els carquinyolis remullats, la crema muntada i una mica de cacau en pols per sobre.
Anar al contingut