Tiramisú de carquinyolis
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
El mascarpone es un formatge fresc cremós molt energètic i ric en greixos, ja que s'elabora a base de crema de llet i nata, per tant, el seu consum ha de ser moderat i ocasional.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
4 carquinyolis
- 100 g mascarpone
- 2 ous
- 30 g sucre
- Cafè molt
- Amaretto
- Cacau en pols
PREPARACIÓ
- Fem un cafè per a dues persones.
- Deixem que el cafè es refredi.
- Barregem un raig d'amaretto amb el cafè.
- Remullem 4 carquinyolis amb el cafè.
- Mentre es remullen, posem 2 rovells d'ou dins un bol. Guardem les clares per a una altra preparació.
- Afegim 100 g de mascarpone i 30 g de sucre. Ho muntem tot amb les varetes elèctriques.
- Emplatem en un pot de vidre els carquinyolis remullats, la crema muntada i una mica de cacau en pols per sobre.