Torró de xocolata cruixent nit i dia

Imatge recepta de Torró de xocolata cruixent nit i dia
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 100 g xocolata blanca
  • 100 g xocolata negra
  • 4 cs d'oli d'oliva verge extra
  • 3 cs de panko (pa ratllat japonès)
  • 3 cs de blat de moro fregit
  • 4 galetes

     

PREPARACIÓ

  1. Posem a fondre al bany maria les dues xocolates per separat.
  2. Mentre es fonen, preparem la part cruixent del torró. Piquem al morter 3 cullerades de blat de moro i tot seguit hi afegim el panko. Ho reservem.
  3. Un cop la xocolata està desfeta, hi afegim 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra a cada xocolata i ho remenem.
  4. Un cop integrat l'oli, hi afegim la part cruixent. Ho barregem ben barrejat fins que quedi homogeni.
  5. Aboquem en un motlle la xocolata negra en un costat i la xocolata blanca a l'altre. Amb l'ajuda d'un escuradents, barregem una mica les xocolates.
  6. Trenquem per sobre les galetes recobrint tota la superfície i ho duem al congelador 30 minuts.
  7. Un cop passat el temps, desemmotllem el torró i el posem en una safata per servir. 
Anar al contingut