Torró de xocolata cruixent nit i dia

- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
- 100 g xocolata blanca
- 100 g xocolata negra
- 4 cs d'oli d'oliva verge extra
- 3 cs de panko (pa ratllat japonès)
- 3 cs de blat de moro fregit
-
4 galetes
PREPARACIÓ
- Posem a fondre al bany maria les dues xocolates per separat.
- Mentre es fonen, preparem la part cruixent del torró. Piquem al morter 3 cullerades de blat de moro i tot seguit hi afegim el panko. Ho reservem.
- Un cop la xocolata està desfeta, hi afegim 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra a cada xocolata i ho remenem.
- Un cop integrat l'oli, hi afegim la part cruixent. Ho barregem ben barrejat fins que quedi homogeni.
- Aboquem en un motlle la xocolata negra en un costat i la xocolata blanca a l'altre. Amb l'ajuda d'un escuradents, barregem una mica les xocolates.
- Trenquem per sobre les galetes recobrint tota la superfície i ho duem al congelador 30 minuts.
- Un cop passat el temps, desemmotllem el torró i el posem en una safata per servir.