Trinxat de la Cerdanya
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
INGREDIENTS
INGREDIENTS
1 col
- Patates pelades petites
- 2 talls gruixuts de cansalada fresca
-
Sal i oli
PREPARACIÓ
- Traiem els nervis grossos de les fulles de la col.
- Tallem les fulles a tires fines i les deixem en remull.
- Pelem les patates, les tallem a trossos petits i les posem a bullir en una olla.
- Mentrestant, tallem la cansalada a tires petites i les coem en una paella fins que es tornin rosses.
- Quan els talls estiguin ben cruixents, els reservarem.
- Posarem a bullir la col.
- Quan les patates i la col estiguin cuites, amb un batedor de mà trinxarem la col i les patates fins que quedi homogeni.
- Hi afegirem la cansalada cuita, però ens en reservarem uns talls per decorar.
- Posarem el trinxat en una safata i a sobre hi acabarem escampant els talls de cansalada que hem reservat.