El Miramar de Paco Pérez a Llançà, millor restaurant de l'any segons l'Acadèmia Catalana de Gastronomia
Llançà (ACN).- El Miramar de Llançà (Alt Empordà), del xef català Paco Pérez, amb dues estrelles Michelin, és el millor restaurant de 2014 segons l'Acadèmia Catalana de Gastronomia. Així ho han acordat els acadèmics d'aquesta institució, que han destacat "el seu ampli recorregut" i "els 75 anys d'esforç i dedicació a la cuina". L'acadèmia també ha valorat els reconeixements obtinguts pel seu xef Paco Pérez, que a les dues estrelles Michelin del Miramar, suma dues més a l'Enoteca de l'Hotel Arts de Barcelona i una al restaurant 5-Cinco de Berlín. El jurat ha destacat que si el restaurant "estigués 50 quilòmetres més al nord, ja tindria la tercera estrella Michelin" gràcies a la seva cuina d'arrels i proximitat.
1 min