Mor el periodista i gastrònom Llorenç Torrado
Ha mort el periodista i gastrònom Llorenç Torrado després d'una llarga malaltia. Torrado havia col·laborat en els principals mitjans de comunicació del país com ara Catalunya Ràdio, TV3 o Televisió Espanyola. Durant algunes temporades va presentar el programa "De boca a boca" a Catalunya Ràdio i últimament havia conduït l'espai "Cuina de mercat" cada divendres a "Els matins" a TV3, amb Josep Cuní.
1 min
Torrado era un comunicador inquiet que a més de ràdio i televisió també havia publicat en mitjans escrits, va editar diversos llibres sobre la dieta mediterrània i era assessor culinari de la Fundació Dieta Mediterrània.
Actualment presentava el programa "El que mengem" a l'emissora Ona Catalana i col·laborava en el programa "Els matins" de TV3, conduint la secció setmanal "Cuina de mercat". També havia col·laborat en nombrosos mitjans de comunicació catalans, com TVE o Catalunya Ràdio.
Torrado va publicar al llarg de la seva vida nombrosos llibres sobre cuina, entre els quals destaquen "Els embotits a Catalunya", "Per una Nova Cultura del Menjar" o "La dieta mediterrània", de la qual era fidel defensor ja que va arribar a dirigir-ne un postgrau.
Altres obres en les quals Torrado va col·laborar van ser "Mil anys de gastronomia catalana", al costat de Néstor Luján i Xavier Domingo, i "Els olis de Catalunya i la seva cuina", amb Jaume Ciurana.
Actualment presentava el programa "El que mengem" a l'emissora Ona Catalana i col·laborava en el programa "Els matins" de TV3, conduint la secció setmanal "Cuina de mercat". També havia col·laborat en nombrosos mitjans de comunicació catalans, com TVE o Catalunya Ràdio.
Torrado va publicar al llarg de la seva vida nombrosos llibres sobre cuina, entre els quals destaquen "Els embotits a Catalunya", "Per una Nova Cultura del Menjar" o "La dieta mediterrània", de la qual era fidel defensor ja que va arribar a dirigir-ne un postgrau.
Altres obres en les quals Torrado va col·laborar van ser "Mil anys de gastronomia catalana", al costat de Néstor Luján i Xavier Domingo, i "Els olis de Catalunya i la seva cuina", amb Jaume Ciurana.