Tant se val què va passar o deixar de passar o qui va dir què. Si voleu intentar una reconciliació sonada amb el o la vostra "ex", el xef Oriol Castro Forns us dóna idees per reconquerir-lo o reconquerir-la a través de les papil·les gustatives.
L'Oriol Castro, excap de cuina de El Bulli i copropietari del restaurant Compartir de Cadaqués, ens dóna la solució per aquells dies que tenim un gran grup d'amics a sopar a casa nostra. Ens explica com fer un menú amb gaspatxo de cireres i risotto de tòfona.
Fer que uns nens llepafils tastin nous àpats pot ser el repte més difícil fins i tot per un cuiner experimentat. L'Oriol Castro, xef del restaurant Compartir de Cadaqués i excap de cuina del Bulli, proposa unes costelles de conill arrebossades amb allioli de poma, i escuma de crema catalana per postres.
Avui Oriol Castro ens farà un menú per una cita romàntica. Aquest sopar consisteix amb una copa de cava amb rosa, sopa de meló pomelo i roses, i shabu shabu de salmó. Amb aquest plat podrem conquistar i afectar en tots i tots els sentits del o la nostra acompanyant.
Avui farem un còctel gin fiz Frape, ostres a la japonesa i anxoves amb mel d'avet i tòfona. Amb aquest menú segur que ho aconseguim! Les receptes ens les dóna l'Oriol Castro, un dels propietaris del restaurant Compartir de Cadaqués i excap de cuina del Bulli.
La convivència entre veïns no sempre és fàcil, però un bon àpat pot ajudar a crear una bona convivència. Avui l'Oriol Castro, un dels propietaris del restaurant Compartir de Cadaqués i excap de cuina del Bulli, ens dóna idees per ficar-nos el veí del replà a la butxaca... gastronòmicament parlant, és clar!
Avui l'Oriol Castro, un dels propietaris del restaurant Compartir de Cadaqués i ex cap de cuina del Bulli, ens explica el millor menú per convidar els sogres. Ens proposa fer-los un Belini de cava amb préssecs i tonyina ibèrica (feta amb greix de pernil).