El millor esmorzar de forquilla al Vallès a "Joc de cartes"
La furgoneta del "Joc de cartes" recorre el Vallès Oriental per trobar el millor esmorzar de forquilla de la zona. Comencem a Sant Feliu de Codines, on el xef Jordi Cunill ha decidit aposentar-se després de recórrer tot el món per crear el seu projecte personal, el Sis Quartos. Un local amb una protagonista clara: la brasa.
Després, anem fins a Granollers i fem parada a La Gran Olla, un restaurant adherit a un hotel on l'Annabel Lleonart, la propietària, vol homenatjar l'àpat preferit del seu pare amb uns esmorzars de forquilla de 10.
No sabem si aconsegueix una puntuació perfecta o si la supera el cuiner Miquel Vila, que amb el Baena vol demostrar que, a Canovelles, es pot ocultar alta gastronomia darrere de la façana d'un bar de tota la vida.
Tot i que si parlem de tradició, hem de parlar de l'últim restaurant que visitem: El Nou Desmai, a Aiguafreda. Allà, l'Asun Boix i les seves filles posen sobre la taula la versió més autèntica de l'esmorzar de forquilla.