El millor restaurant amb història al Montserratí, a "Joc de cartes"
Recórrer el peu de Montserrat és un autèntic viatge per la història viva de Catalunya. Però menjar als restaurants que hi ha, també. Aquesta setmana, "Joc de cartes" fa una mirada al passat. Visitem quatre locals emblemàtics del Montserratí, però només un es podrà alçar amb el títol del millor restaurant amb història de la comarca.
La primera parada és a Collbató, on fa gairebé 20 anys que va obrir Can Llates. Núria Canals, sommelier i cap de sala, col·labora amb els seus pares per tirar endavant aquest negoci que ella considera casa seva.
Després, passem per Castellví de Rosanes per visitar el Mas Sunyol, una antiga casa pairal del segle XVI reconvertida en restaurant fa 30 anys per la família de l'actual cap de sala, Albert Almirall.
El que també està a punt de fer 30 anys és el Racó de Sant Esteve. Però la propietària, la Nadia Mestres, vol transportar els clients de Sant Esteve Sesrovires encara més enrere en el temps, amb una decoració inspirada en el cinema dels 80.
I acabem a Esparreguera, on tres germans capitanegen un local amb més de tres dècades d'història, amb l'energia irrefrenable del José Miguel García al capdavant de la cuina, el "Flor de sal".