El millor restaurant amb producte local de Blanes, a "Joc de cartes estiu"
"Joc de cartes" continua el seu recorregut estiuenc per Catalunya i en aquest capítol la moto del programa fa parada a Blanes, on descobreixen i gaudeixen la riquesa gastronòmica pròpia d'aquesta vila marinera. I és que Blanes pot presumir de tenir una bona oferta de productes genuïns i de quilòmetre zero gràcies a la seva horta de proximitat, la llotja pròpia o el jardí botànic. És per això que Marc Ribas mira de trobar el millor restaurant amb producte local d'aquesta població.
La primera visita del programa és al T3, un restaurant gestionat per dos amics i socis blanencs cent per cent: l'Elena i l'Alberto.
A La Balma, un restaurant reinventat després de la Covid, coneixem l'antagonista parella formada per la rauxa de la Bibiana i el seny del seu marit, el Toni.
L'última parada és al Va de Catas, on el seu propietari i cap de sala, el Jairo, i el seu cambrer, el Franc, mostren la cuina avantguardista per a paladars tradicionals que fan amb productes de proximitat del municipi.
Qui tracta millor el producte que els dona la terra? Qui s'endú el títol de millor restaurant amb producte local de Blanes?
El concurs gastronòmic "Joc de cartes estiu" es fa amb la col·laboració de DlO Magnolia.