Els millors fogons de la Garrotxa, a "Joc de cartes"
En aquest capítol de "Joc de cartes", Marc Ribas es trasllada fins a terres gironines per buscar els millors fogons de la Garrotxa.
El primer restaurador a obrir foc culinari és el competitiu David Arroyo, del restaurant Can Llonga, als Hostalets d'en Bas.
El següent restaurant a encendre'ls és La Carpa a les Planes d'Hostoles, on coneixem la més novella de les restauradores del capítol, la Nina Portillo, i la cuina casolana de la seva "mama".
A Olot hi trobem el restaurant familiar del Marc Demonjó, Les Pedretes.
El darrer amfitrió a posar a prova el seu xup-xup és l'empresari Josep Güell, del restaurant Can Cintet a Besalú.
A banda de les categories habituals del programa, els restauradors d'enguany també han de valorar i puntuar la nova categoria que s'incorpora al joc en aquesta edició, la categoria del vi. Tots els vins que se serveixen en aquesta temporada són catalans i amb denominació d'origen.