Tensió entre les cuines de les Terres de l'Ebre
La furgoneta de "Joc de cartes" s'ha endinsat a les Terres de l'Ebre. Concretament, entre les comarques de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre, una terra que, tot i que va viure un incendi greu, els ha obert les portes per descobrir el seu producte i la seva gastronomia. Marc Ribas ha visitat quatre restaurants a peu de carretera.
Sandra Heredia ens va obrir la seva fonda, Mas de Subirats, situada a Móra la Nova. El punt fort del restaurant són les mans del seu marit, Ladislay Puljizevig, cap de cuina.
Jacob Papasseit ens va acollir a La Beerreria, a Móra d'Ebre. Pel restaurador, el més important a la feina és tenir bon rotllo amb tothom.
Vam visitar Gandesa. Allà ens esperava Diana Valimanya, propietària del Bistrot. La restauradora creu que ja és hora de reivindicar la Terra Alta.
I finalment, vam viatjar fins a Flix per descobrir La Presa, regentat per Javi Fernández, restaurador i policia municipal.
Els quatre restauradors van defensar amb passió els seus plats, en una edició amb tensió, amb "proves del cotó", rituals, personalitat en els detalls i molt bon rotllo en la feina feta en família. El joc està servit.