Ha estat un programa marcat per les puntuacions baixes i les crítiques creuades entre els restauradors
Marc Ribas ha buscat el millor restaurant d'especialitat de Barcelona en el primer episodi de la temporada
Marc Ribas es va veure obligat a anar a demanar explicacions als propietaris
El programa de Marc Ribas buscava les millors tapes del Vallès
La recerca del millor arròs del Barcelonès ha estat ple de crítiques, punyalades verbals i silencis incòmodes
Una nit de tensió i sorpreses a 3Cat que va deixar el romanticisme en un segon terme
Marc Ribas ha presenciat la clàssica polèmica sobre el món de les croquetes durant el capítol del millor restaurant del Port Vell de Barcelona de "Joc de cartes estiu". Com han de ser: cremoses i llises, o gustoses i plenes de trossos? Obrim debat!
El cuines i presentador de "Joc de cartes estiu" ens explica els elements que configuren els anells que porta i com el defineixen. T'hi havies fixat mai?
Estem rodant la nova temporada de "Joc de cartes", i aquest any ens hi podreu acompanyar. Cada setmana sortegem un dinar per a dues persones en un dels restaurants que hi participen.
Us proposem un recull de les millors escenes als fogons i a taula que hem viscut aquest juliol i agost
Del Raval a Sant Antoni passant pel Gòtic, descobrim locals que tenen molta història i són història de la ciutat de Barcelona
Gaudim de productes propis i únics com la gamba vermella de Blanes, les ratafies, les avellanes de Brunyola o les carns excel·lents de la zona
Marc Ribas deixa la platja i agafa la moto per apropar-se fins al riu, concretament la Noguera Pallaresa, per trobar el millor restaurant de la zona
Amb el Marc Ribas descobrim els millors restaurants en un dels espais protegits més emblemàtics de casa nostra, el cap de Creus
En aquesta nova temporada d'estiu, Marc Ribas visita diferents restaurants del Garraf, el cap de Creus, la Noguera Pallaresa o Barcelona