Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

La Lleida més formatgera

Durada: 53 min
24/07/2024
Els últims 40 anys, Catalunya ha crescut enormement en l'elaboració de formatges de vaca, cabra i ovella. Per això avui fem ruta lleidatana per anar a buscar dues formatgeries que elaboren uns formatges de luxe. Comencem a Almacelles, a la formatgeria Cal Quitèria, que tenen un ramat de 1.000 cabres. i després marxem cap al Palau d'Anglesola, a Formatges Camps. Abans, però, anem cap al mercat de l'Estrella de Barcelona a veurè que s'hi cuina; l'especialista cervesera Judit Càrtex ens porta un nou estil de cervesa; el cuiner Joan Massegur passa pel "Bocatto di cardinale"; l'Òscar Gómez ens posa el Colmado 1917 a la "Guia Virginias", i el pastisser Lluís Riera ens porta la seva particular poesia plena de cacau.

Àudios