En aquest primer programa d'estiu anem fins a Tuixent per conèixer la figura de les trementinaires.
De Jorba fins al Maresme per gaudir de dos productes ben diferents.
Cannan és el responsable de situar el Priorat al mapa vitivinícola mundial.
Tradicions i especialitats de la pastisseria catalana des de Santa Coloma de Farners.
Martí Terés ha recuperat varietats d'oliveres poc conegudes a Catalunya.
Els llegums són essencials a la cuina catalana, aporten sabor, nutrició i tradició.
L'anàlisi sensorial és més important que el simple acte que fem cadascú de nosaltres quan mengem.
Les sopes són un bon recurs gastronòmic per alimentar-se a l'hivern i a l'estiu.
Visitem la seu de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries a Monells.
Parlem de restaurants mexicans que han obert recentment a Barcelona, dos conceptes plens de cuina.
Els esmorzars de forquilla no són només un costum de cap de setmana per a ciclistes i motoristes.
Anem a Rabós d'Empordà perquè ens expliquin una altra manera de fer vi d'una forma més natural.
Anem fins a Rasos de Peguera, al Berguedà, per saber com es cuina en un refugi.
Lluís Costa, de Vallflorida Xocolaters, ens presenta les millors mones i els ous més espectaculars.
Més de 70 anys cuinant cuina catalana tradicional al cor de Santa Coloma de Queralt.
Som a les portes de Sant Jordi i fem un especial de llibres i gastronomia.
El porc és tradició, és cultura d'embotits i de cuina, i també és indústria.
La cultura de la caça i la seva gastronomia està en període de reflexió.1
Yolanda Presseguer defensa l'ofici de xarcuteria i carnisseria a la Garriga i l'Ametlla del Vallès.
Es van conèixer a la cuina d'El Celler de Can Roca, on van començar una amistat culinària.
Expliquem quina alimentació hem de tenir per prevenir les malalties renals.
Anem fins a Pedret i Marzà a veure en Francesc Font perquè ens parli de l'agricultura regenerativa.
Som dijous gras i és temps de botifarra d'ou!
Parlem sobre alta cuina vegetal amb Max Cabrera, que acaba d'obrir el Fronda.
L'Enric Herce té el cor dividit entre els fogons i la ploma, parlem de cuina de mar i muntanya.
Una cooperativa amb més de cent anys de tradició vitivinícola arrelada al territori.
L'Anna Cannan i la Meritxell Falgueras reivindiquen la feina de les dones del món del vi.
El creador del canal "El cocinero fiel" es va fer popular gràcies a una truita de patates.
Parlem amb Xavier Bordetas del passat, present i futur del formatge artesà.
L'Elsa Yranzo ens fa veure la gastronomia des d'una altra banda.