Anar a la navegació principalAnar al contingut
La fonda

L'artesania alimentària de la Vall d'Aran

Durada: 53 min
31/07/2024
La Vall d'Aran és una terra fèrtil de bons productes i bona cuina. Hi hem anat amb "La fonda" per descobrir i conèixer 4 històries amb 4 productes ben diferents: el caviar d'esturió, la cervesa artesana, les conserves d'autor i les conserves tradicionals. En parlem amb la Mònica Sanmartí, d'Aran Codina; David Serrano, de Refu Birreria; Robert Bosch, d'Encantaran, i Lorea Estala, de Caviar Nacarii. Abans, però, anem cap al mercat del Ninot a veure què s'hi cuina, el bartender Mani Alam passa pel "Bocatto di cardinale", l'especialista cervesera Judit Càrtex ens porta un nou estil de cervesa, l'Òscar Gómez ens posa el Bar del Pla a la "Guia Virginias" i el pagès Jordi Esteve de Rim ens porta la seva particular poesia lliure.

Àudios