Menú caníbal de la setmana, dedicat a un dels cultius històrics a casa nostra, el tomàquet de penjar. Visitem els horts de La Tomakera, a Cabrianes, al Bages, per veure com es cultiven aquests tomàquets de forma ecològica. Parlem amb Jordi Garcia, soci de l'empresa La Tomakera, i Xènia Torras, responsable del banc de llavors Esporus, de l'associació l'Era, per saber com es cultiven els tomàquets i com es recuperen les llavors de tomàquet. Estrenem proveïdora al restaurant: Sandra Lozano, doctora en Arqueologia, i viatgem a la prehistòria per saber com era la cuina sense foc de fa milions d'anys, al paleolític. Amb el dissenyador Oscar Guayabero, a la secció "Igualment diferents", parlem dels estris que es fan servir per cuinar un mateix aliment a diferents continents, països i regions del món. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim la frase que ha sentit el Salvador Garcia-Arbós, i acabem amb l'especialitat del restaurant La Fonteta.
Al menú d'aquesta setmana del restaurant caníbal, torna Toni Massanés. Amb ell, reflexionem sobre la relació entre cuina i art, arran de l'exposició "Miramar. Exploracions a la Mar d'Amunt" a Girona. També li demanem al xef Paco Pérez que reflexioni sobre la gastronomia com a expressió artística. Estrenem proveïdor: l'expert formatger Xevi Miró, que vol reivindicar els formatges artesans catalans. La secció porta per títol "Del mató al tupí", així que ens estrenem parlant d'aquests dos formatges tradicionals de Catalunya. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim què és el que li ha cridat l'atenció en un restaurant al Salvador García-Arbós. Tanquem el programa amb la visita del nostre crític gastronòmic de capçalera, Philippe Regol, que ens parla del restaurant Almarge de Badalona.