"Sobreviure a la nevera" i "Què mengem?" es projecten en la Fira Biocultura

La Fira de Productes Biològics i Consum Responsable de Barcelona - Biocultura, que té lloc entre els dies 7 i 10 de maig al Palau Sant Jordi, a Barcelona,
1 min
La Fira de Productes Biològics i Consum Responsable de Barcelona - Biocultura, que té lloc entre els dies 7 i 10 de maig al Palau Sant Jordi, a Barcelona, projecta "Sobreviure a la nevera", dirigit per Montserrat Besses, i "Què mengem?", dirigit per Montse Armengou i Ricard Belis. Es tracta de dos documentals de producció pròpia de Televisió de Catalunya, estrenats pel programa de TV3 "Sense ficció". Les projeccions seran presentades pels seus respectius directors.



"Sobreviure a la nevera" posa en evidència que alguna cosa no funciona en el nostre model alimentari. La crisi econòmica actual ha fet més evident i més agut el problema de malbaratament d'aliments. Un problema amb diferents vessants: social, ètic, econòmic i mediambiental.

La projecció tindrà lloc el divendres 8 maig, a les 19.00, a la Sala 5 del recinte.



De la seva banda, "Què mengem?" planteja si és segur el que arriba a la nostra taula i quina quantitat de productes químics, metalls pesants, antibiòtics o additius que podrien ser perjudicials per a la nostra salut ingerim en la nostra dieta. Els científics alerten dels perills de l'efecte acumulatiu d'aquests tòxics que ingerim al llarg de la nostra vida.

La projecció tindrà lloc diumenge 10 de maig, a les 18.00, a la Sala 5 del recinte.

Temes relacionats

Avui és notícia

Més sobre Sense ficció

Mostra-ho tot