"Tot el poble en deu anar ple!": els culebrots a taula, a "Joc de cartes estiu"

Marc Ribas deixa la platja i agafa la moto per apropar-se fins al riu, concretament la Noguera Pallaresa, per trobar el millor restaurant de la zona
1 min

"Joc de cartes estiu" segueix descobrint els millors restaurants del territori. Marc Ribas deixa la platja i agafa la moto per apropar-se fins al riu, concretament la Noguera Pallaresa, per trobar el millor restaurant de la zona.

La primera parada és a Tremp, al restaurant L'Alosa de l'Hotel Segle XX, un local que dirigeix David Vilanova, propietari i cuiner, que defensa amb la seva exdona, Esther Llovera.

A la població del Pont de Claverol visiten el restaurant Lo Racó del Pont que dirigeixen el matrimoni format per Miguel Ángel López i Inma Farrús, que ens ofereixen plats típics catalans i molta brasa. Un espai per menjar molt a prop del riu.

Els darrers concursants del programa són Inés Quintana, propietària i cuinera, i Eduard Serra, cambrer del restaurant Cal Jou, a la població de Conques. Un espai petit i familiar on es pot gaudir de cuina tradicional.

Una temporada d'estiu de "Joc de cartes" de punta a punta

De la Costa Brava a la Noguera Pallaresa, de la comarca de la Selva a Barcelona, per trobar el millor restaurant centenari. Aquest estiu, "Joc de cartes" recorre el territori de punta a punta amb quatre programes per trobar, com sempre, els millors llocs per menjar del país.

Temes relacionats

Avui és notícia

Més sobre Joc de cartes

Mostra-ho tot