Comença el rodatge de la tercera temporada de "Joc de cartes"
Marc Ribas ha tornat a engegar la furgoneta del programa "Joc de cartes" per recórrer Catalunya a la recerca dels millors restaurants de tot tipus arreu del país. Com sempre, el cuiner i presentador aprofitarà l'oportunitat per destacar els productes del territori, com els pèsols del Maresme, la cuina medieval o l'horta del camp del Baix Llobregat.
Des de la Vall d'Aran fins a l'Urgell, passant pel Berguedà, la Segarra, l'Hospitalet o el Pallars, en aquesta tercera temporada Marc Ribas buscarà els millors restaurants i restauradors que vulguin posar-se a prova per descobrir si són tan bons com es pensen.
"Joc de cartes", en col·laboració amb DLO/Magnòlia, és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada s'enfrontaran entre si per aconseguir-ne ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.
