Anar a la navegació principal
Anar al contingut
És notícia:
Sílvia Munt Premi Gaudí d'Honor 2026
Rosalía LUX Tour
Nou atac israelià Gaza
ES-Alert dana
Federica Mogherini
Matthew Perry
Mundial 2026 Trump
Veritats i mentides immigració
Origen pesta porcina
Ajuts cotxe elèctric
Fira de Guadalajara
Manga Barcelona
Copa del Rei
Atlètic Balears Espanyol
Sant Andreu
Més
Corporatiu
Portada
Últimes notícies
En 3 minuts
El meu 3CatInfo
Explora
Avui destaquem
Violència masclista
Cas Pujol
Crisi climàtica
Gaza
Crisi Habitatge
Dana
Temes
Societat
Política
Internacional
Economia
Cultura
Catalunya
Salut
Medi ambient
Ciència i tecnologia
Anàlisi
Univers 3Cat
Més
Butlletí "Mirada global"
3CatInfo Verifica
Bústia de denúncia
Jocs
Programes informatius
Telenotícies migdia
Telenotícies vespre
Catalunya migdia
El matí de Catalunya Ràdio
Matins
Telenotícies comarques
Catalunya al dia
Mésnit
Catalunya nit
Catalunya migdia (cap de setmana)
Pòdcasts
El Radar
Mapamundi
Esports
El Temps
Directes
Cuina
Gastrosàvies, el projecte per preservar el receptari de la cuina casolana de les àvies
Clara Virgili Mas
i
Maria Guixà Solé
Entrepans sofisticats, una nova tendència a Barcelona: tota mena de plats entre dos pans
Tana Collados
Guia Macarfi 2025: els 15 millors restaurants de Catalunya votats per comensals
L'ou dur perfecte: un estudi científic conclou quina és la millor manera per fer-lo
Un xef popular del Perú es disculpa per haver cuinat una tortuga protegida: "Va ser un error"
Valorar restaurants sense ser un expert? Així és Macarfi, l'alternativa popular a Michelin
Òscar Callau
La pinya, les infusions i els pets, les claus per pair bé una calçotada
El restaurant Disfrutar de Barcelona, nou tres estrelles de la Guia Michelin
Òscar Callau
Receptes sorprenents per fer cremes fredes per a l'estiu (més enllà del gaspatxo)
Maria Nicolau
Amb crema, pinyons, fruita o llardons: com fer la millor coca de Sant Joan
Maria Nicolau
Dels ingredients als additius: com llegir les etiquetes dels aliments
Maria Nicolau
10 manaments per donar més gust als plats vegetals
Maria Nicolau
De la llauna a la brutesca: 5 maneres de cuinar els cargols
Maria Nicolau
Mostra'n més