El Gastronomic Forum Barcelona, a "Un restaurant caníbal a Berlín"
En l'edició de diumenge d'"Un restaurant caníbal a Berlín", centrada en el Gastronomic Forum Barcelona, Paula Molés també parlarà amb alguns dels cervellets més interessants d'aquesta edició. Entre els quals, Fran Agudo, del restaurant Mont Bar, escollit millor cuiner de l'any, o amb l'empresa alemanya que ha rebut el premi INNOFÒRUM al producte més innovador. Es diuen Horl i han creat un sistema trencador i únic al mercat per esmolar ganivets.
El programa també inclourà converses amb Jordi Vilà, xef d'Alkostat i Alkimia, que ha tornat al Gastronòmic Fòrum després d'anys sense venir a fer-hi cap ponència, i amb Judit Prat, que ha participat en una taula rodona en qualitat de comensal per parlar de la relació cambrers-clients. A més, l'espai gastronòmic dels diumenges a Catalunya Ràdio descobrirà l'oli nou de la DOP Baix Ebre-Montsià.
