El millor esmorzar de forquilla del Vallès Oriental, a "Joc de cartes"
"Joc de cartes" ha decidit retre homenatge a l'àpat més important del dia: l'esmorzar. Però no unes galetes i un suquet de taronja, perquè al Marc Ribas li agrada que tot sigui brutal. Així que, aquí, la cosa va de botifarra i fricandó. La furgoneta del programa recorrerà el Vallès Oriental per trobar el millor esmorzar de forquilla de la zona.
Començaran a Sant Feliu de Codines, on el xef Jordi Cunill ha decidit aposentar-se després de recórrer tot el món per crear el seu projecte personal, el Sis Quartos. Un local amb una protagonista clara: la brasa. Després, aniran fins a Granollers i pararan a La Gran Olla, un restaurant adherit a un hotel on Annabel Lleonart, la propietària, vol homenatjar l'àpat preferit del seu pare amb uns esmorzars de forquilla de 10.
El cuiner Miquel Vila, amb el Baena vol demostrar que, a Canovelles, es pot ocultar alta gastronomia darrere de la façana d'un bar de tota la vida. Tot i que si es parla de tradició, cal visitar El Nou Desmai, a Aiguafreda. Allà, Asun Boix i les seves filles posen sobre la taula la versió més autèntica de l'esmorzar de forquilla.
Quin restaurant farà començar el dia amb més força? Quin plat es convertirà en el preferit dels ciclistes per arrencar la jornada? Qui aconseguirà el títol del millor esmorzar de forquilla del Vallès Oriental?
