El millor restaurant centenari de Barcelona, a "Joc de cartes estiu"
En aquest capítol, Marc Ribas buscarà el millor restaurant centenari de Barcelona. Un capítol carregat de locals que tenen molta història i que són història de la ciutat de Barcelona.
En Marc anirà fins al barri de Sant Antoni per conèixer Oriol Vallet, propietari i cuiner, i Àlex Comellas, cambrer, del restaurant Can Miserias, que va obrir l'any 1921.
També coneixeran un restaurant històric del barri del Raval, la Fonda La Palmera, un negoci obert l'any 1862 que des del 2021 gestiona Albert Fité, cinquena generació d'aquest local centenari, acompanyat de Marc Bros, cuiner i soci de la fonda.
Per acabar aniran al restaurant Glaciar, al barri Gòtic. Situat a la plaça Reial, aquest local va obrir l'any 1922 i l'han visitat personalitats com Gabriel García Márquez o Vázquez Montalbán. Sílvia Quirosa, gerent d'operacions, i Xavi Ballester, cambrer, seran els representants d'aquest establiment.
