El millor restaurant de cargols de la Noguera, a "Joc de cartes"
"Joc de cartes" visita la comarca de la Noguera per trobar el millor restaurant del producte estrella de la zona: els cargols. Una setmana més, Marc Ribas farà ruta per quatre restaurants diferents. Coneixerà l'Anna de Cal Farré, un restaurant familiar amb cuina de tota la vida i on els cargols són els protagonistes de la casa. Visitarà l'Òscar i el D4, una proposta moderna i cuidada amb productes de primera qualitat. També presentarà el Toni i la Nova Font Blanca, un restaurant que, com el seu propietari, enganyen a primera vista. Per acabar, la Judith obrirà les portes de l'Espígol, un restaurant heretat dels seus pares que ara porta amb el seu marit.
"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.
I després, a les 00.00, "Joc de cartes" aproparà la cuina de KM0 de Lleida
Marc Ribas coneixerà la Carme, propietària d'Els Fogons de la Carme, on l'estètica té molta importància, i en queda constància en la seva cuina de proximitat. També anirà a trobar la Mercè, de L'Estel de la Mercè, que ofereix un 60% de slow food i on la seva exigència es respira a cada plat. Descobrirà en Gonzalo, del restaurant Ferreruela, on treballen amb una tècnica pròpia, única i genuïna. Per últim, la Mercè, propietària de Casa Mercè, oferirà una cuina d'autor plena d'emocions i de records.
#JocdeCartesTV3
