La pestanya al plat i un sis que "ofèn molt": a "Joc de cartes estiu" no en passen ni una!

Gaudim de productes propis i únics com la gamba vermella de Blanes, les ratafies, les avellanes de Brunyola o les carns excel·lents de la zona
2 min

En aquest capítol, Marc Ribas recorre amb la seva moto la comarca de la Selva per trobar el restaurant que elabori millor els seus plats amb productes de proximitat, els de km 0.

La Selva, situada a la província de Girona, té una gran varietat de paisatges i és on es troben productes propis i únics com la gamba vermella de Blanes, les ratafies, les avellanes de Brunyola o unes carns excel·lents.

La primera visita és a Blanes, on coneix Adelaida da Conceiçao (cap de cuina) i la seva filla Patty (cap de sala), que gestionen el restaurant Decler. Un lloc situat molt a prop de la platja i on l'Adelaida cuina plats mediterranis amb productes de proximitat.

Després viatja fins al port de cala Canyelles, a Lloret de Mar. Aquí en Marc coneix el restaurant Port de la Cala. José Delgado i Laura Calventus són el cuiner i la cap de sala d'aquest modern i nou restaurant que ofereix cuina mediterrània de proximitat fusionada amb cuina japonesa i tailandesa i amb alguns tocs de sabor de la cuina marroquina i hindú.

I acaba aquesta ruta per la Selva també ben arran de platja, a Tossa de Mar. Allà hi troba Érik Sureda, un jove emprenedor que gestiona el restaurant Can D'Oru, juntament amb César Giménez, el segon de cuina del restaurant.

Una de les parades serà a Tossa de Mar, al restaurant Can D'Oru


Una temporada d'estiu de "Joc de cartes" de punta a punta

De la Costa Brava a la Noguera Pallaresa, de la comarca de la Selva a Barcelona, per trobar el millor restaurant centenari. Aquest estiu, "Joc de cartes" recorre el territori de punta a punta amb quatre programes per trobar, com sempre, els millors llocs per menjar del país.

Temes relacionats

Avui és notícia

Més sobre Joc de cartes

Mostra-ho tot