Les millors postres de Barcelona, a "Joc de cartes"
El record que ens emportem d'un àpat depèn del seu final. I en això qui mana són les postres. Aquesta setmana busquem el restaurant de Barcelona on les postres deixen més bona boca.
El primer restaurant que vol sorprendre amb el dolç és el bar Omar, el projecte personal d'Omar Díaz, que aposta per les tapes i unes postres tradicionals en un ambient desenfadat.
Seguim la ruta per aturar-nos a l'Ugot Bruncherie, on la pastissera israeliana Adí Nachshon desplega el seu do amb el dolç en un local de brunch amb tocs de l'Orient Mitjà.
La tercera parada és a Cal Trapella, des d'on Àlex Merino dona nom al restaurant amb un estil desenfadat, sense convencionalismes ni protocols.
I acabem el tour barceloní al Comida Codac, un restaurant tan singular i creatiu en el concepte com ho és el seu propietari, Miquel Coulibaly.
Qui brodarà el final de l'àpat amb les postres més bones de Barcelona? I qui s'emportarà finalment els 5.000 ?