Les millors postres de Barcelona, a "Joc de cartes"

Un mal final ho pot engegar tot a rodar. Quan anem al restaurant, les postres són el final de l'àpat i l'últim record que ens n'enduem. Cap plat pot fallar, i les postres encara menys. De postres n'hi ha de totes menes, però on són les millors postres de Barcelona, les més bones i les que recordarem amb més plaer?
1 min

El record que ens emportem d'un àpat depèn del seu final. I en això qui mana són les postres. Aquesta setmana busquem el restaurant de Barcelona on les postres deixen més bona boca.

El primer restaurant que vol sorprendre amb el dolç és el bar Omar, el projecte personal d'Omar Díaz, que aposta per les tapes i unes postres tradicionals en un ambient desenfadat.

Omar Díaz, del Bar Omar
Omar Díaz, del Bar Omar

Seguim la ruta per aturar-nos a l'Ugot Bruncherie, on la pastissera israeliana Adí Nachshon desplega el seu do amb el dolç en un local de brunch amb tocs de l'Orient Mitjà.

Adi Naschshon decorant un pastís de l'Ugot Bruncherie
Adi Naschshon decorant un pastís de l'Ugot Bruncherie

La tercera parada és a Cal Trapella, des d'on Àlex Merino dona nom al restaurant amb un estil desenfadat, sense convencionalismes ni protocols.

Àlex Merino, propietari i xef de Cal Trapella acabant un postre
Àlex Merino, propietari i xef de Cal Trapella acabant un postre

I acabem el tour barceloní al Comida Codac, un restaurant tan singular i creatiu en el concepte com ho és el seu propietari, Miquel Coulibaly.

Miquel Coulibaly creador de la cuina Codac
Miquel Coulibaly creador de la cuina Codac

Qui brodarà el final de l'àpat amb les postres més bones de Barcelona? I qui s'emportarà finalment els 5.000 €?

Temes relacionats

Avui és notícia

Més sobre Joc de cartes

Mostra-ho tot