"Joc de cartes" regira els calaixos dels restaurants "més cool" de la Costa Brava
La Costa Brava és encisadora, però Marc Ribas ha volgut anar més enllà del paisatge i trobar el restaurant amb més encant i més "cool" de la zona.
La primera parada ha estat l'establiment del Santi Salvadó i el Nacho Pous. Al bell mig de la medieval Peratallada regenten la DO Candelaria Tapes.
La segona parada, Santa Cristina d'Aro, per conèixer la Maria del Mar Gruartmoner i la Silvana Cano, directora i encarregada del restaurant Ruta Baviera. La Maria del Mar ha dit que elles ofereixen "picnic glamour". Va obrir el local després d'arruinar-se el 2013.
Alguns plats de la carta del Ruta Baviera han sorprès tothom i, de sorpreses, n'hi ha de molts tipus!
L'últim restaurant a concursar ha estat el del David i l'Anna Cops, germans i residents al restaurant Rosamar de Sant Cristina d'Aro. En David ens ha deixat clar qui mana: "Jo sóc qui talla el bacallà". L'Anna, li dona la raó i fa l'atenció al client.
Fetes totes les fotos de neveres, cuines i calaixos i tastats els menús, ha arribat l'hora de la veritat: les votacions!!!! Les puntuacions estan molt ajustades i ha de votar el Marc!!!