Els vins del Priorat triomfen als Estats Units i mereixen un reportatge a "The Washington Post"
Els vins del Priorat continuen triomfant als Estats Units, i aquesta setmana "The Washington Post" se n'ha fet ressò. El diari, tot i que identifica la regió com a "Priorato", també especifica que es diu "Priorat" en "idioma "local", el català, i situa la regió "al sud de Barcelona". Segons el rotatiu, la producció és extremament baixa, però la part positiva d'això, assegura, és que la qualitat dels vins és molt alta.
1 min
El diari nord-americà explica que els vins del Priorat s'han convertit en referents per al sector a l'Estat espanyol, i que han sabut captar l'atenció, també, de la resta del món. Qualifica aquests vins de "rics i amb un alt contingut d'alcohol", però hi afegeix que són "molt vívids" gràcies a una encertada acidesa i "un gust que recorda les cireres". Aconsella beure'ls amb formatges curats i carn a la brasa. Recomana obrir els vins una hora abans de consumir-los, i adverteix que el preu per ampolla pot arribar a ser alt per la producció reduïda, tot i que també explica que se'n poden trobar a uns deu dòlars.