Anar a la navegació principal
Anar al contingut
És notícia:
Sílvia Munt Premi Gaudí d'Honor 2026
Rosalía LUX Tour
Nou atac israelià Gaza
ES-Alert dana
Federica Mogherini
Matthew Perry
Mundial 2026 Trump
Veritats i mentides immigració
Origen pesta porcina
Ajuts cotxe elèctric
Fira de Guadalajara
Manga Barcelona
Copa del Rei
Atlètic Balears Espanyol
Sant Andreu
Més
Corporatiu
Portada
Últimes notícies
En 3 minuts
El meu 3CatInfo
Explora
Avui destaquem
Violència masclista
Cas Pujol
Crisi climàtica
Gaza
Crisi Habitatge
Dana
Temes
Societat
Política
Internacional
Economia
Cultura
Catalunya
Salut
Medi ambient
Ciència i tecnologia
Anàlisi
Univers 3Cat
Més
Butlletí "Mirada global"
3CatInfo Verifica
Bústia de denúncia
Jocs
Programes informatius
Telenotícies migdia
Telenotícies vespre
Catalunya migdia
El matí de Catalunya Ràdio
Matins
Telenotícies comarques
Catalunya al dia
Mésnit
Catalunya nit
Catalunya migdia (cap de setmana)
Pòdcasts
El Radar
Mapamundi
Esports
El Temps
Directes
Gastronomia
El millor gelat artesà d'Europa s'elabora a Reus amb torró d'avellanes, vermut i carquinyolis
Gastrosàvies, el projecte per preservar el receptari de la cuina casolana de les àvies
Clara Virgili Mas
i
Maria Guixà Solé
Roben 90.000 euros en cargols a un proveïdor de restaurants de luxe i amb estrella Michelin
Les orelletes, un dolç tradicional de la plana de Lleida que gairebé ja no es fa a les cases
Enric Pinyol Leal
i
Teresa Macià Viles
Les propostes de Barcelona com a ciutat convidada a la gran Fira del Llibre de Guadalajara
Marta Vives Masdeu
i
Carolina Rosich
Una pastisseria de Terrassa guanya el premi al millor torró de crema d'Espanya
Guia Michelin 2026: quatre restaurants catalans aconsegueixen la segona estrella i dos s'estrenen
Tana Collados
,
Ferran Vila Cabanas
i
Joan Aleix Mata Ribes
Comencen les calçotades: tret de sortida a Valls a la temporada de calçots
Joves garrotxins aposten per la continuïtat del cultiu del Fesol de Santa Pau
Eva Rodríguez Sánchez
Què ha de portar la carbonara autèntica? Itàlia envia una queixa al Parlament Europeu
La Maria, l'àvia de 105 anys que conserva la tradició ratafiaire de la família
Els millors panettones artesans de l'estat es fan a Torredembarra i Barcelona
Enamorats de la castanya: un exemple de recuperació del castanyer a Vilanova de Prades
Mostra'n més
Reels de Gastronomia