Crítics o "criticons"? La temperatura puja a "Joc de cartes estiu"

Amb el Marc Ribas descobrim els millors restaurants en un dels espais protegits més emblemàtics de casa nostra, el cap de Creus
1 min

Nou capítol de "Joc de cartes estiu", amb Marc Ribas recorrent un dels espais naturals protegits més bonics de Catalunya, el cap de Creus. Per conèixer la primera proposta gastronòmica anem fins al Port de la Selva. Allà la xef Ona Baturone dirigeix l'Espai Gastronòmic Ona, un nou concepte de restaurant on podem trobar cuina mediterrània amb una mica de fusió. I sempre acompanyada de Berta Fàbregas, la cap de sala del local.

A continuació, "Joc de cartes" viatja fins a Vilajuïga. Allà descobrim un restaurant obert fa ben poc; el Garbet's, una proposta del matrimoni Xavier Pascual, copropietari i cap de cuina, i Eva Mañas, copropietària i cap de sala. També visitem Llançà, on coneixem un restaurant que aposta pel producte de proximitat del cap de Creus. Joan González, propietari i xef, i Mercè Garriga, cap de sala i rebostera, són parella i l'ànima del Barko, un espai on es pot degustar peix fresc fet a la planxa.

Marc Ribas viatja fins a la zona del cap de Creus per trobar el millor restaurant

Una temporada d'estiu de "Joc de cartes" de punta a punta

De la Costa Brava a la Noguera Pallaresa, de la comarca de la Selva a Barcelona, per trobar el millor restaurant centenari. Aquest estiu, "Joc de cartes" recorre el territori de punta a punta amb quatre programes per trobar, com sempre, els millors llocs per menjar del país.

Temes relacionats

Avui és notícia

Més sobre Joc de cartes

Mostra-ho tot