Un "sufi" que fa molt de mal al retorn de "Joc de cartes estiu"

En aquesta nova temporada d'estiu, Marc Ribas visita diferents restaurants del Garraf, el cap de Creus, la Noguera Pallaresa o Barcelona
2 min

L'estiu no és el mateix sense alguns dels programes que ens deixen atrapats des del primer instant. I per fi ha arribat el moment de gaudir de les batalles als fogons més intenses amb una nova temporada de "Joc de cartes estiu".

El Garraf i les millors vistes al mar

Durant el primer capítol, Marc Ribas recorre en moto el Garraf per trobar el millor establiment amb vistes al mar. Primer fa parada al restaurant El Capità de Port Ginesta, a les Botigues de Sitges. Allà es troba amb Eva García i David Zambrana, propietaris d'un dels locals amb més història del port.

També anem fins a la platja de Vilanova i la Geltrú per conèixer l'Habana Blue. Una guingueta amb vistes al mar i carn a la brasa on trobem Anna Casademunt, propietària, i Felipe Masferrer, encarregat del servei.


I per acabar anem fins a Sitges a conèixer el restaurant Cala Morisca. Es tracta d'una zona molt coneguda per la seva cala on relaxar-se i gaudir d'un dia de platja allunyat de grans poblacions. Aquí Marc Rodríguez, gestor, i Michelle Lorusso, xef, ens fan gaudir d'un àpat amb unes vistes al mar espectaculars.

Una temporada d'estiu de punta a punta

En aquesta temporada ens traslladarem a la Costa Brava per descobrir quin serà "El millor restaurant del cap de Creus" i, del mar, marxarem al riu per buscar "El millor restaurant a la vora de la Noguera Pallaresa". Continuarem la ruta de "Joc de cartes d'estiu" a la comarca de la Selva per cercar "El millor restaurant de km 0" i farem un viatge en el temps per trobar "El millor restaurant centenari de Barcelona". Com sempre, i per acabar la temporada estiuenca, farem un repàs dels millors moments d'aquests cinc programes.

#JocCartesEstiuTV3

Temes relacionats

Avui és notícia

Més sobre Joc de cartes

Mostra-ho tot