Ladis Alcalà prepara un arròs amb cranc blau, a "Cuines"

Demà, Marc Ribas cuinarà amb el cuiner Ladis Alcalà. El programa es desplaçarà fins al delta de l'Ebre, durant tot el juliol, per cuinar amb productes autòctons de la zona, com l'anguila, els musclos, les ostres, l'arròs o el crestó. I amb convidats molt especials
1 min

En aquesta reserva de la biosfera i en l'entorn de dos espais únics, com una musclera i una barraca tradicional, Marc Ribas prepararà receptes que combinaran la senzillesa amb la qualitat del producte.

I no ho farà sol, demà estarà acompanyat pel cuiner del restaurant "Mas de Prades" que va guanyar el "Joc de cartes" dedicat a les terres de l'Ebre, Ladis Alcalà, amb qui prepararà un arròs amb cranc blau.

tv3.cat/cuines

facebook.com/cuinesTV3

twitter.com/cuinesTV3

instagram.com/cuinesTV3

Avui és notícia