"Pop up xef": remant contra el paisatge a la Seu d'Urgell

Les excel·lents carns i els làctics de la capital de l'Alt Urgell, ingredients bàsics en les propostes dels xefs Laura Zurriaga i Pedro Cárdenas, els concursants d'aquesta edició de "Pop up xef"
1 min

La Laura Zurriaga i el Pedro Cárdenas, els dos joves i agosarats xefs que es baten en duel culinari en aquesta edició de "Pop up xef", han arribat a la Seu d'Urgell amb molta il·lusió i moltes ganes de triomfar.

A més de descobrir la peculiaritat dels seus veïns i la bellesa de l'entorn, els concursants han comprovat que a la zona pirenaica tenen excel·lents carns de vedella i conill i molt bons formatges i mantega, reis indiscutibles dels productes de proximitat.

Com sempre, la competició s'ha portat a terme en una vila desconeguda per als concursants, que han afrontat repte de crear el plat que representi més bé l'essència del municipi.

Marc Ribas ha fet, un programa més, de mestre de cerimònies, mentre que a Santi Villas i Meritxell Falgueras els ha tocat fer de jurat.

Avui és notícia