Una pel·lícula en coproducció amb TV3
Primeres imatges de "Toscana", el segon projecte de Pau Durà
Ja ha sortit el tràiler de "Toscana", la segona pel·lícula de Pau Durà que s'estrena el 27 de maig a les sales de cinema. És una comèdia àcida interpretada per Edu Soto, Francesc Orella, Malena Alterio i el mateix Pau Durà, que relata, amb tocs dramàtics, el desastrós segrest d'un crític culinari en un restaurant italià anomenat "Toscana"
16/05/2022 - 08.26 Actualitzat 16/05/2022 - 08.50
Pau Durà ja té a punt el seu segon llargmetratge com a director. Es tracta de "Toscana"; una comèdia àcida rodada al País Valencià que passa en un restaurant italià anomenat "Toscana". La pel·lícula s'estrena el 27 de maig als cinemes. TV3 t'ofereix el tràiler del film per anar fent boca. Edu Soto, Francesc Orella, Malena Alterio i el mateix Pau Durà en són els protagonistes. És una coproducció de TV3.
La comèdia relata, amb tocs dramàtics, el desastrós segrest d'un crític culinari en un restaurant italià. El punt de partida és la crisi econòmica, que farà que en Tomàs (Edu Soto), treballador del Ramon al restaurant Toscana, es vulgui cobrar uns deutes pendents. Enmig de tot això apareix en Santi (Pau Durà), que arriba al restaurant buscant ajuda després de tenir un accident mentre anava de camí a l'hospital a fer-se una prova d'esperma.
A partir d'aquí el film vira cap a una crisi emocional i íntima que sacseja els protagonistes, atrapats en els seus somnis perduts: la por de la maduresa i el pas del temps, així com la por de seguir amenaçats no només per pandèmies globals i desconegudes, sinó també per misèries humanes.
Escrita i dirigida per Pau Durà, "Toscana" té per director de fotografia Miguel Llorens. És una producció de Good Machine Films, productora constituïda per Fosca Films, Gaia Audiovisuals i True Films, en coproducció amb TV3, la participació d'Àpunt i el suport de l'IVAC i l'ICEC.
Avui és notícia
El ministeri investiga si el brot de pesta porcina africana ha sortit d'un laboratori
S'amplia la prohibició d'accés als espais naturals per la pesta porcina: consulta els 91 municipis
El pes del sector porcí català: 4.260 milions d'euros de negoci a l'exterior
La Comissió Europea desaconsella sacrificar senglars i recomana deixar que el virus actuï
Tres milions de porcs i senglars morts: el viatge de la pesta porcina per la Unió Europea