Sílvia Munt Premi Gaudí d'Honor 2026
Rosalía LUX Tour
Nou atac israelià Gaza
ES-Alert dana
Federica Mogherini
Matthew Perry
Mundial 2026 Trump
Veritats i mentides immigració
Origen pesta porcina
Ajuts cotxe elèctric
Fira de Guadalajara
Manga Barcelona
Copa del Rei
Atlètic Balears Espanyol
Sant Andreu

Amanides, guisats i molts pastissos

Receptes amb poma: el sabor refrescant i versàtil d'aquesta fruita en plats i postres sorprenents

La poma no és una fruita amb massa glamur però, en canvi, és una de les més versàtils. Es pot menjar sola, a mossegades però també queda perfecta en una amanida, en un guisat o en unes postres de festa

Anna Garcia Lozano

26/09/2024 - 08.00 Actualitzat 22/10/2025 - 10.14

Hi ha més de 2.000 tipus de pomes diferents i Marc Ribas les diferencia en dos grans tipus: les que van bé per cuinar i les millors per menjar crues. D'entre les primeres trobem la Golden, que té una carn ferma i és molt dolça i va molt bé per fer pastissos o per fer al forn. D'entre les varietats que van bé per cuinar també trobem la Reineta, una mica més àcida. Les millors per menjar en cru són la Fuji, molt cruixent i amb un sabor molt intens, o la Granny Smith, ideal per fer amanides. Hi ha un munt de receptes per fer amb pomes, i algunes són una autèntica temptació.

 

Receptes amb poma