Rosa de poma, unes postres per triomfar

Receptes amb poma: el sabor refrescant i versàtil d'aquesta fruita en plats i postres sorprenents

La poma no és una fruita amb massa glamur però, en canvi, és una de les més versàtils. Es pot menjar sola, a mossegades però també queda perfecta en una amanida, en un guisat o en unes postres de festa
Anna Garcia Lozano
1 min

Hi ha més de 2.000 tipus de pomes diferents i Marc Ribas les diferencia en dos grans tipus: les que van bé per cuinar i les millors per menjar crues. D'entre les primeres trobem la Golden, que té una carn ferma i és molt dolça i va molt bé per fer pastissos o per fer al forn. D'entre les varietats que van bé per cuinar també trobem la Reineta, una mica més àcida. Les millors per menjar en cru són la Fuji, molt cruixent i amb un sabor molt intens, o la Granny Smith, ideal per fer amanides. Hi ha un munt de receptes per fer amb pomes, i algunes són una autèntica temptació.

Receptes amb poma

Amanida de poma i formatge fresc

Amanida de poma i iogurt

Amanida de poma i sardina fumada

Beguda d'api i poma

Vichyssoise de poma

Bonítol en escabetx de poma

Pollastre escabetxat

Pastissets de poma

Milfulls de poma amb nata

Pastís de poma a l'estil americà

Rosa de poma

Pomes rostides

Pastís de poma i canyella

Poma al forn amb crema àcida

Tatin de poma

Cassoleta de poma

Avui és notícia

Més sobre Cuines

Mostra-ho tot