
"Un restaurant caníbal a Berlín" s'endinsa en el pecat capital de la gola
Aquest diumenge, 10 d'octubre, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, s'endinsa en un dels pecats capitals més llaminers, la gola
02/10/2020 - 10.14 Actualitzat 09/10/2020 - 09.50
La gola és l'únic pecat capital que es veu a primer cop d'ull. La gola fa carn i ve de la carn. En parlem amb l'antropòleg Adrià Pujol, que s'ha dedicat a estudiar-la per escriure el llibre "La gola", publicat per l'editorial Fragmenta. És un pecat, una malaltia o culpa del sistema? Quan la gola es converteix en obesitat, podem parlar de plaga? El golafre sempre en vol més?
També visita aquest restaurant de Berlín el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, que ens explica què són els semàfors alimentaris i si serveixen d'alguna cosa. La cuinera d'El Ferrer de Tall, Maria Nicolau, convida a sopar Adolf Hitler. Quina delícia cuinarà per al dictador? Li agradarà el menú? I tanquem el restaurant amb una escena de la sèrie britànica "Downton Abbey".
L'espai "Un restaurant caníbal a Berlín" s'emet el diumenge, de 13.05 a 14.00, a Catalunya Ràdio.
Avui és notícia
Avís per pluja al Camp de Tarragona i l'Ebre després del fort aiguat de Badalona
Brussel·les flexibilitza la prohibició total de vendre cotxes de gasolina a partir del 2035
Els preus dels principals títols de transport públic el 2026, si es manté l'aportació estatal
La Xina rebaixa els aranzels al sector porcí català al 9,8%: "És una gran notícia"
El pla d'habitatge de la CE aposta per construir més pisos però evita regular el preu del lloguer