Sumar PSOE
Sirat
Tractorada Barcelona
Anna Guitart Institut Ramon Llull
BCN Gastronomic Society
Hisenda bizums
Mèrit de les Belles Arts
Pilar Alegría eleccions Aragó
Bondi Beach
Medalla d'Or de la Generalitat
Nominacions Gaudí 2026
Pesta porcina africana
The Best
Guadalajara Barcelona
Ter Stegen

"Un restaurant caníbal a Berlín" s'endinsa en el pecat capital de la gola

Aquest diumenge, 10 d'octubre, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, s'endinsa en un dels pecats capitals més llaminers, la gola

02/10/2020 - 10.14 Actualitzat 09/10/2020 - 09.50

La gola és l'únic pecat capital que es veu a primer cop d'ull. La gola fa carn i ve de la carn. En parlem amb l'antropòleg Adrià Pujol, que s'ha dedicat a estudiar-la per escriure el llibre "La gola", publicat per l'editorial Fragmenta. És un pecat, una malaltia o culpa del sistema? Quan la gola es converteix en obesitat, podem parlar de plaga? El golafre sempre en vol més?

També visita aquest restaurant de Berlín el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, que ens explica què són els semàfors alimentaris i si serveixen d'alguna cosa. La cuinera d'El Ferrer de Tall, Maria Nicolau, convida a sopar Adolf Hitler. Quina delícia cuinarà per al dictador? Li agradarà el menú? I tanquem el restaurant amb una escena de la sèrie britànica "Downton Abbey".

L'espai "Un restaurant caníbal a Berlín" s'emet el diumenge, de 13.05 a 14.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

spotify/restaurantcanibal