Ada Parellada menjant-se una hamburguesa: la recepta d'èxit (3Cat)
(3Cat)

L'èxit d'una hamburguesa: la recepta d'Ada Parellada

La cuinera catalana repta els americans a fer-ne una que sigui "còmoda de menjar, econòmica i amb un gust universal"
1 min

Els Estats Units són, entre altres coses, el país de l'hamburguesa. Ho diu el tòpic. Tu et conformes amb una qualsevol? Hem passat per la cuina d'Ada Parellada, i amb tres ingredients bàsics en tenim prou per voler menjar-ne més d'una.

La carn, repartida de la següent manera: 70% de vedella, no qualsevol, i 30% de porc, de dues parts diferents de l'animal, a més del rovell d'un ou. I a barrejar, salpebrar i afegir els acompanyants.

Sobretot, ho diu l'Ada, el formatge ha de ser "cremós i suau". La recepta inclou un truc de regal, perquè fongui bé!

Avui és notícia

Més sobre La tarda de Catalunya Ràdio

Mostra-ho tot