El millor restaurant de calçots al Camp de Tarragona, a "Joc de cartes"
"Joc de cartes" visitarà el Camp de Tarragona per trobar el millor restaurant especialitzat en calçots. El primer negoci que presentarà en Marc Ribas és Casa Gurí, a la Masó. La seva propietària, Esther Gurí, es considera tota una "gladiadora" i la seva especialitat són els cargols a la llauna i la cua de vedella. A continuació es visitarà la Masia Fontsacaldes, una masia del segle XVII ubicada a 8 km de Valls. El seu propietari, Jaume Villasevil, creu que la seva calçotada és l'autèntica. A continuació, Marc Ribas es desplaçarà fins a Montblanc per conèixer l'Abdon Tarrats, el propietari d'El Molí del Mallol. L'Abdon s'ha dedicat tota la vida a l'hostaleria i es considera una persona positiva. I l'últim restaurant que participarà en el programa serà El Trispolet, a Valls. El seu propietari es diu Pau Bigas i, atenció, creu que els calçots estan sobrevalorats.
"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.
I després, a les 00.00, "Joc de cartes" mirarà de trobar el millor arròs de Catalunya, i per això viatja fins el delta de l'Ebre.
De la mà de Marc Ribas es coneixeran quatre restaurants ben diferents, però amb un punt en comú: són especialistes en arròs. Primer arribarà l'hora de tastar la proposta innovadora d'Albert Guzmán, dins el seu restaurant homònim Albert Guzmán. També es coneixerà la Mar i l'arròs d'estil clàssic que preparen a l'Ida Can Machino. Assaboriran un àpat rodejats de camps d'arròs a Mas de Prades, d'en Ladis. I finalment, es donarà un toc de sofisticació al programa amb l'aposta moderna i desenfadada de la Lurdes, a La Subasta.
#JocdeCartesTV3
