El millor restaurant de la terra del vi i del cava, a "Joc de cartes"
"Joc de cartes" anirà fins a l'Alt Penedès, comarca d'on és originària la vinya a Catalunya. Allà buscarà el millor restaurant a la terra del vi i del cava. El cuiner Marc Ribas visitarà Andrés Torres, propietari del que abans era una granja d'animals transformada en espai gastronòmic, el Casanova; coneixerà també el sommelier Ivan Batlle i el seu local emblemàtic, Casa Joan, i acabarà la ruta a Sant Sadurní d'Anoia, on Òscar Medina obrirà les caves centenàries Cava Cannals & Munné i Oriol Martínez contagiarà la seva energia a Cal Ticus.
El programa
"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir-ne ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local. El programa també buscarà quin dels 4 establiments participants en cada capítol és el més sostenible i el que fa un ús més eficient de l'aigua, que es convertirà en el guanyador del Segell Blau d'Agbar.
Amb aquesta tercera temporada, "Joc de cartes" haurà emès més de 60 programes, haurà visitat les 42 comarques catalanes i hi hauran participat més de 200 restaurants.
#JocdeCartesTV3
