Estrena de "Planeta xefs", al 33

Demà, a les 23.00, el 33 estrena "Planeta xefs", una sèrie de documentals que descobrirà diferents cuiners procedents de diferents llocs del món que s'han instal·lat a França, on han acabat triomfant amb una cuina que combina les seves arrels amb les tècniques i els gustos del seu país d'acollida
1 min
"Planeta xefs" permetrà recórrer els gustos gastronòmics de tots els continents sempre des d'un punt de vista dels clients francesos. Des del Japó fins al Brasil, passant per Itàlia o el Líban, es podrà veure com els productes i les tècniques culinàries dels països d'origen es fusionen amb les tècniques d'elaboració proposades per la reconeguda cuina francesa. I de pas, descobriran una sèrie de cuiners excepcionals que han fet realitat el seu somni de convertir la seva cuina d'origen en una cuina internacional.
Capítol 1
Jan Hendrik van der Westhuizen és un cuiner sud-africà que fa uns anys va obrir un restaurant a Niça, a la Costa Blava francesa. Després d'uns primers intents per introduir la cuina sud-africana a França, va decidir adaptar-la al gust dels seus clients, menys acostumats a les espècies, i ara regenta un restaurant amb estrella Michelin. El Jan, alhora, s'ocupa d'un munt de projectes més, com ara elaborar el seu propi vi.
tv3.cat/33

Avui és notícia