"Joc de cartes - Estiu" busca els millors xiringuitos de Catalunya

Demà, dijous, 3 d'agost, a les 22.30, s'estrenarà la versió estiuenca de "Joc de cartes". En el primer capítol del programa, una producció de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, Marc Ribas buscarà els millors xiringuitos i les millors terrasses de la Costa Brava.

"Joc de cartes" és el format estrella de la temporada de TV3, que continuarà acompanyant els espectadors durant el mes d'agost en la seva versió més estiuenca. El xef i presentador Marc Ribas es posarà les xancletes per presentar "Joc de cartes - Estiu", que buscarà els millors xiringuitos i les terrasses de la Costa Brava, la Costa Daurada, Barcelona i la Catalunya interior.

Els nous capítols del concurs líder de TV3 inclouran novetats. Per començar, en cada episodi, no seran quatre, sinó tres els restaurants que competiran per ser els millors de la seva temàtica, i cada restaurador concursarà amb un acompanyant. Aquesta altra persona, que podrà ser el cuiner del local, la parella o un amic íntim del restaurador, també defensarà el negoci com si fos seu. A més, les categories que els participants hauran de valorar seran quatre, en lloc de cinc, i el premi per als guanyadors del concurs serà de 3.000 euros.

 

Aquesta edició especial de "Joc de cartes", que constarà de quatre programes i un capítol extra, continuarà ocupant la franja de màxima audiència de la nit del dijous.

 

Primera parada: la Costa Brava

 

"Joc de cartes - Estiu" es trasllada a tres restaurants de la Costa Brava que, a més a més de bona cuina, tenen un punt fort en comú: les seves terrasses. El programa busca la millor d'aquesta zona costanera gironina.

 

Marc Ribas, juntament amb l'equip del programa, dinarà a tocar de platja al Tragamar de Calella de Palafrugell, gestionat per Raquel Tarruella, del Grup Tragaluz, i dirigit per Marc Puig. Es relaxarà als jardins del restaurant L'Aixart, situat en un lloc amagat d'Aiguablava sota la direcció de Jordi Masip, mentre degusten els plats d'autor del seu xef que tan bé promociona Eva Padró, la relacions públiques del local. Per acabar, gaudiran del blau del mar de Palamós a la terrassa del Vintage Restaurant & Lounge, dirigit per David Maronda, amb un cap de cuina de tan sols 23 anys, Adrià Peiró.

 

tv3.cat/cuines

facebook.com/cuinesTV3

twitter.com/cuinesTV3

instagram.com/cuinesTV3

 

Sant Joan Despí, 2 d'agost del 2017

Anar al contingut