La millor cuina empordanesa, a "Joc de cartes"
Aquesta setmana Marc Ribas continua el seu recorregut per Catalunya i en aquest capítol la furgoneta del programa farà parada a l'Empordà, on les arrels de la seva cuina encara tenen molt a dir en la restauració que s'hi ofereix actualment.
El primer d'ensenyar les seves cartes serà el restaurant Mas Molí de Peralada, on el seu propietari, Marc Joli, demostrarà que ni a ell ni a la seva cuina els manquen caràcter. La segona visita els portarà fins a Maçanet de Cabrenys, on Rosanna Masip transmetrà tot el seu tarannà amb el restaurant El Fau. Continuaran la ruta gastronòmica per Maçanet de Cabrenys visitant l'Hotel-Restaurant Els Caçadors, de la mà de Santi Valls, un cuiner que ha voltat pels fogons de mig món. I finalitzaran aquest programa a la capital del Baix Empordà. A la Bisbal visitaran l'Escalipatxo, on Sergi Casellas, el seu propietari, s'hi deixarà la pell.
Quin restaurant rebrà les millors puntuacions? Qui oferirà la millor cuina empordanesa? Qui s'endurà els 5.000 ?
