"Quèquicom", reconegut en els premis ASEBIO
El capítol "Som els bacteris que mengem", dedicat als aliments probiòtics, ha rebut l'accèssit del premi de l'Associació Espanyola de Bioempreses 2013, en l'apartat audiovisual. El reportatge, fet per Georgina Pujol i Lluís de Baldomero, explica els aliments probiòtics que, com el iogurt, poblen els intestins de bacteris, possibiliten la digestió i estimulen el sistema immunitari.
1 min
El jurat d'aquesta edició dels premis ASEBIO, format per Antonio Calvo, president de l'Associació Espanyola de Comunicació Científica; Isabel García, secretària general d'ASEBIO; Miguel Ángel Quintanilla, exsecretari d'estat d'Universitats i Investigació; Emilio Muñoz, expresident del CSIC; Ángel Gil, vicerector d'Investigació i Relacions Internacionals de la Universitat Rey Juan Carlos, i Óscar Menéndez, periodista expert en comunicació 2.0, en destaca l'actualitat de la temàtica, la bona documentació i la claredat de les metàfores utilitzades. tv3.cat/quequicom facebook.com/quequicom @quequicom33