"Un restaurant caníbal a Berlín" parla de la fam que genera la pandèmia
Totes pandèmies comporten, malauradament, fam. Què és la fam? Què és la gana? Amb la crisi de la Covid-19, quins sectors de la societat patiran més per aconseguir aliments? "Un restaurant caníbal a Berlín" parla sobre la fam a casa nostra i a altres llocs del món, ara i en temps passats, amb Josep Maria Salrach, historiador i catedràtic emèrit de la Universitat Pompeu Fabra.
I Marc Casanovas estrena secció. Des de Boston, als Estats Units, repassarà les grans marques que controlen el mercat de l'alimentació mundial. La primera que seu a taula és un clàssic del menjar ràpid: Mc Donald's.
Segur que molts nens frisen per anar al McDonald's alguna vegada a la vida. Com podem educar el paladar dels més petits a menjar bé? Traslladem la pregunta al director de la Fundació Alícia, Toni Massanés. El so del Salvador Garcia-Arbós és el d'una boca plena de pernil del bo i el soroll que fa en mastegar-lo.
A més, el nostre crític de capçalera, Philippe Regol, s'atreveix a tastar una paella marinera de microones al "Nyap o top?" de Gerard Jubany. I tanquem el restaurant amb cinema: una escena de "Green book".
