"Un restaurant caníbal a Berlín" s'endinsa en el pecat capital de la gola
La gola és l'únic pecat capital que es veu a primer cop d'ull. La gola fa carn i ve de la carn. En parlem amb l'antropòleg Adrià Pujol, que s'ha dedicat a estudiar-la per escriure el llibre "La gola", publicat per l'editorial Fragmenta. És un pecat, una malaltia o culpa del sistema? Quan la gola es converteix en obesitat, podem parlar de plaga? El golafre sempre en vol més?
També visita aquest restaurant de Berlín el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, que ens explica què són els semàfors alimentaris i si serveixen d'alguna cosa. La cuinera d'El Ferrer de Tall, Maria Nicolau, convida a sopar Adolf Hitler. Quina delícia cuinarà per al dictador? Li agradarà el menú? I tanquem el restaurant amb una escena de la sèrie britànica "Downton Abbey".
L'espai "Un restaurant caníbal a Berlín" s'emet el diumenge, de 13.05 a 14.00, a Catalunya Ràdio.
