11a. temporada

"Caçadors de bolets" estrena temporada buscant ceps a la Cerdanya

Amb la tardor torna un dels clàssics de la graella de TV3. En el primer programa de la temporada sortirem a collir bolets amb alguns membres dels Minyons de Terrassa. I estrenarem dues seccions: "Manual il·lustrat del bon boletaire" i "La micopèdia de l'Enric".

"Caçadors de bolets" supera la primera dècada i emet a partir d'aquest dissabte la temporada número 11.

En aquesta nova etapa, el programa anirà d'excursió amb grups de boletaires que formen part d'algun col·lectiu (bombers, perruqueres, castellers, instagramers...) i que comparteixen la passió per la "cacera" de bolets.
 
Per començar, en el programa de dissabte anirem a buscar ceps a la Cerdanya amb uns quants representants de la colla castellera dels Minyons de Terrassa. Tres adults: en Timi, en Jordi i la Glòria, i dos nens: tots dos es diuen Martí, fan pinya al bosc i ens demostren que, a més de fer castells de gamma alta, també són uns cracs dels bolets.
 
Aquesta capítol també compta amb ingredients que s'han convertit en "clàssics" del programa al llarg de totes aquestes temporades i que els espectadors ja s'esperen, com "La recepta". En aquest cas, al restaurant Tapiñas peix de Terrassa ens cuinen uns peus de porc farcits de ceps i gambes de Palamós.

A "La previsió micològica", el nostre micòleg de capçalera, l'Enric Gràcia, assenyalarà sobre el mapa on hi haurà bolets i quines espècies s'hi podran trobar. I seguirem comptant, com sempre, amb la Veu de l'Òscar Dalmau per narrar les peripècies dels nostres boletaires.
 
Però no ens oblidem de les novetats! Aquest any n'hi haurà dues: un "Manual il·lustrat del bon boletaire", on, a través d'unes historietes animades, es recordarà amb humor què es pot fer i què no quan es va al bosc a buscar bolets. I "La micopèdia de l'Enric", una nova secció en què l'Enric Gràcia es convertirà en professor de micologia per a tots els públics, i explicarà de manera original la classificació dels bolets "a la catalana".
Anar al contingut