El Celler de Can Roca, el segon millor restaurant del món, al "Cuines"
Jordi Roca, responsable del món dolç en aquest extraordinari restaurant de Girona, prepararà un "dulce de leche" amb iogurt i granissat de cafè, unes maduixes amb crema de vainilla, la seva versió del còctel mojito i una canya d'alvocat amb llima.
Jordi Roca, el petit dels tres germans d'El Celler de Can Roca, és el responsable del món dolç en aquest extraordinari restaurant de Girona, que té tres estrelles Michelin i que ha revalidat fa tot just uns dies a Londres la segona posició en el rànquing mundial que atorga la revista "Restaurant".
De dilluns a dijous, Jordi Roca -que acaba d'obrir la gelateria Rocambolesc al centre de Girona- mostrarà als espectadors quatre propostes de cuina dolça. Dilluns debutarà al "Cuines" amb un "dulce de leche" amb iogurt i granissat de cafè. Dimarts, aprofitant el bon moment de les maduixes, les combinarà amb una crema de vainilla. Dimecres farà la seva versió del popular còctel mojito i dijous es podrà aprendre a fer unes postres fàcils i delicioses: la canya d'alvocat amb llima.
Divendres, el dia dels amateurs en l'espai "Cuina de Casa", l'Esther Fuentes, una administrativa de Cornellà de Llobregat, farà un llom de porc a la sal. I, com cada divendres, tot amb ingredients ecològics.
De dilluns a dijous, Jordi Roca -que acaba d'obrir la gelateria Rocambolesc al centre de Girona- mostrarà als espectadors quatre propostes de cuina dolça. Dilluns debutarà al "Cuines" amb un "dulce de leche" amb iogurt i granissat de cafè. Dimarts, aprofitant el bon moment de les maduixes, les combinarà amb una crema de vainilla. Dimecres farà la seva versió del popular còctel mojito i dijous es podrà aprendre a fer unes postres fàcils i delicioses: la canya d'alvocat amb llima.
Divendres, el dia dels amateurs en l'espai "Cuina de Casa", l'Esther Fuentes, una administrativa de Cornellà de Llobregat, farà un llom de porc a la sal. I, com cada divendres, tot amb ingredients ecològics.

